Miben segíthetünk?

+36 (70) 942 8375


Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerek

Ismerje meg a zsaluziatok rendszereket.

Zsaluziatok rendszerek

Ismerje meg a zsaluziatok rendszereinket. Létezik külső, homlokzati és vakolható tokos zsaluzia, amelyek az Ön egyedi igényeihez igazodnak. Vállaljuk, hogy új zsaluziáját az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon készítjük el.

Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Lejebb görgetve megismerheti részletesen a zsaluziatokjainkat.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új zsaluzia legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Zsaluzia típusok összehasonlítása

Időtálló, remek ár-érték arányú rendszereket kínálunk!

Külső tokos zsaluzia

Nyílászáró és szigetelés cserénél beépíhető

Zsaluziatok rendszerek

A külső tokos zsaluzia egy könnyen telepíthető, jó ár-érték arányú kültéri árnyékoló, amely modern színekben választható, és motoros kivitelével könnyen irányítható, akár okostelefonról vagy távirányítóval is.


  • Nyílászáró és szigetelés cserénél beépíhető
  • Motoros és manuális vezérléssel
  • Legjobb ár/érték arány

60 - 500 cm

50 - 400 cm

Fokozott fényzárás

Standard konzol

Homlokzati zsaluzia

Utólag is beépíthető

Zsaluziatok rendszerek

A homlokzati zsaluzia egy modern és funkcionalitásban gazdag kültéri árnyékoló, amely az ablakok külső részén helyezkedik el. Rugalmasan telepíthető, és a lamellák szabályozhatók. Csak motoros változatban rendelhető.


  • Utólag is beépíthető a homlokzatra
  • Csak motoros vezérléssel
  • Legjobb beépíthetőség

60 - 400 cm

50 - 350 cm

Nincs teljes fényzárás

Tartólemezes konzol

Vakolható tokos zsaluzia

Csak építkezéskor beépíthető

Zsaluziatok rendszerek

A vakolható tokos zsaluzia a homlokzatba integrált megoldás, amely lehetővé teszi a vakolását, így szinte láthatatlan a homlokzaton. Kiválóan alkalmas esztétikus megjelenésű kültéri árnyékolásra, miközben hatékonyan szabályozza a fényt és a hőt.


  • Csak építkezéskor beépíthető
  • Motoros és manuális vezérléssel
  • Legjobb fényzárás és szigetelés

60 - 500 cm

50 - 400 cm

Akár teljes fényzárás

Vakolható lemezetok

Külső tokos zsaluzia

Mikor célszerű a külső tokos zsaluziát választani?

A külső tokos zsaluzia rendkívül praktikus és költséghatékony kültéri árnyékolási megoldás, amelyet egyszerűen és rugalmasan lehet telepíteni bármilyen nyílászáróhoz, akár utólagosan is. A tartós és hatékony kialakításnak köszönhetően számos előnyt kínál.

Zsaluziatok rendszerek

Utólag is beépíthető

Rugalmasan telepíthető, így alkalmas utólagosan történő felszerelésre, anélkül, hogy jelentős átalakításokat igényelne.

Költséghatékony

A külső tokos zsaluzia általában költséghatékony megoldásnak számít az ár-érték arány tekintetében.

Az alumíniumból készült tok rendkívül ellenálló és tartós, ami védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A zsaluk könnyedén beférnek a tokba, így elegáns megjelenést biztosítanak és minimális helyet foglalnak el. Az alumínium anyagnak köszönhetően ellenáll a korróziónak és könnyű, ami elősegíti a telepítést és a karbantartást.

A lamellák szabályozható lamellái lehetővé teszik a pontos fény- és hőszabályozást. Ez segít fenntartani a belső kényelmet és hozzájárul az energiamegtakarításhoz. Emellett a külső tokos zsaluzia védelmet nyújt a külső tényezők ellen, beleértve a nap sugarait, a szél és az esőt.

A motorizált változatok lehetővé teszik a zsaluk kényelmes vezérlését, például távirányítóval vagy okostelefonnal. A rendszer további extrákkal, mint a fény- és szélérzékelő, valamint a programóra, még hatékonyabbá tehető. A külső tokos zsaluzia számos színválasztási lehetőséget kínál, így könnyen illeszkedik az épület stílusához.

Összességében a külső tokos zsaluzia modern, praktikus és esztétikus megoldás, amely kiváló védelmet és kényelmet biztosít a kültéri árnyékolás terén.

Zsaluziatok rendszerek

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!

+36 (70) 942 8375

Homlokzati zsaluzia

Mikor célszerű a homlokzati tokos zsaluziát választani?

A homlokzati zsaluzia kiemelkedő előnye, hogy független a nyílászárótól, így kiváló hatékonysággal alkalmazható bármilyen ablak és ajtó előtt. A C- vagy Z-típusú lamellák széles választéka elérhető szinte bármilyen színben, így változatos kialakítással rendelhető meg. Bár kevésbé illeszkedik be a homlokzatba, mint más típusok, a megfelelő színben kiválóan kiegészítheti otthonunkat, emellett vagyonvédelmi szempontból is hatékony.

Zsaluziatok rendszerek

Bárhova telepíthető

Homlokzatra rögzíthető megoldás, ami nagyobb helyigényű, de a szerelés szempontjából jelentős szabadságot ad.

Csak motoros kivitelben

A homlokzati zsaluzia - mivel teljesen kívül helyezkedik el, függetlenül a nyílászáróktól, csak motoros kivitelben érhető el.

A homlokzati zsaluziák a külső tokos megoldásoktól eltérnek, mivel nem a nyílászáróhoz, hanem a homlokzathoz rögzítik őket. Ennek eredményeként megjelenésük kevésbé olvad bele a ház homlokzatába, de a hang- és téli hőszigetelés terén kevésbé hatékonyak. Mégis, az árnyékolás terén kiváló teljesítményt nyújtanak.

A homlokzati zsaluzia egy olyan választás, amely lehetőséget nyújt a külső tokos és vakolható zsaluziák mellett. Ezt a típust homlokzatra rögzíthető megoldásként határozzák meg, ami nagyobb helyigényt igényel, de a szerelés szempontjából jelentősebb szabadságot biztosít. Amennyiben a vakolható zsaluzia nem megfelelő lehetőség, vagy a külső tokos változat nem rögzíthető biztonságosan vagy esztétikusan, a homlokzati zsaluzia kiváló alternatíva lehet. Ennek a típusnak az előnye, hogy nem terheli a nyílászárókat, így ideális megoldás lehet azoknak, akik külön kérik a homlokzati szerelést, és el szeretnék kerülni az ablakokon és ajtókon való rögzítést.

A homlokzati zsaluzia alkalmas teraszokhoz kapcsolódó nyílászárók árnyékolására. A speciális kialakításnak köszönhetően a hajtókaros megoldások nem jöhetnek szóba, csak az elektromotoros alternatíva, amely lehetővé teszi az egyszerű automatizálást néhány kapcsolódó szenzorral.

Zsaluziatok rendszerek

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!c

+36 (70) 942 8375

Vakolható tokos zsaluzia

Mikor célszerű a vakolható tokos zsaluziát választani?

A vakolható tokos zsaluzia egy modern kültéri árnyékolási megoldás, mely kiemelkedő fényszabályozást párosít esztétikus kialakítással. Az árnyékoló tokszerkezetét homlokzatba integrálják, így esztétikus megjelenést biztosít. Bár drágább és csak építkezéskor vagy nyílászáró cserével és hőszigeteléskor telepíthető, a homlokzat síkjába kerülve könnyen eltakarható és színezhető. 

Zsaluziatok rendszerek

Legjobb szigetelés

Hő- handszigetelés, fényzárás, ez a zsaluzia típus mindenből a legjobbat fogja nyújtani.

Láthatatlan fényzáró

A vakolható tokos zsaluzia felhúzva láthatatlan, leeresztve viszont teljes fényzárást tud biztosítani.

A vakolható tokos zsaluzia színében és kialakításában is teljes mértékben testreszabható, így esztétikailag illeszkedik otthonunkhoz. A vakolható tokos zsaluziák  esetén a hőszigetelő szendvicspanelek kiváló megoldást nyújtanak mind esztétikai, mind hőszigetelési, mind működési szempontból. Ezeken paneleken nem sérti meg a hőszigetelést, és könnyedén terelhetők a zsaluzia lamellái. Anyaguk általában vastag, hőszigetelő anyag, melyel a zsalúzia teljesen zárt állapotban teljes zárásra képes.

Ezen túlmenően, a vakolható tokos zsaluzia számos előnyét örökli a külső tokos változattól, mint például a sokoldalú fényzárás, magánélet védelem, ablakvédelem és tartósság. Emellett kiemelkedő hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel a nyílászárót nem éri közvetlenül a külső környezet hatása.

A vakolható tokos zsaluzia egyszerűen motorizálható, lehetővé téve a gombnyomásos vezérlést vagy az okosotthon rendszerrel való integrációt. Ezáltal a fűtés vagy világítás szempontjából is támogathatja az otthoni automatizációt.

Kiváló minőség, 36 éves tapasztalat.

Miért minket válasszon?

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket!

Tanácsadás

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Hívjon minket és örömmel megválaszoljuk.

Felmérés

Cégünk ingyenes felméréssel várja leendő ügyfeleit az egész ország területén.

Gyártás

Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor 3-4 héten belül beszereljük új alumínium zsaluziáját.

Beépítés

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött csak is kiváló és igényes beépítésre számíthat tőlünk.

Rólunk

Válassza a minőséget és a szakértelmet!

Díjmentes kiszállással, ingyenes ajánlattal és kiváló minőségű termékekkel várjuk Önt. Ügyfélszolgálatunkon szakemberek várják hívását, akik örömmel megválaszolják a felmerült kérdéseit. Ha tőlünk rendel, biztos lehet abban, hogy az ajánlatban szereplő ár FIX és a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.

A bevásárlóközpontokban kapható árnyékolók minősége össze sem hasonlítható azokkal, amelyeket mi kínálunk. A mi árnyékolóink strapabíróak, és hosszan megőrzik esztétikus megjelenésüket. Ráadásul a mi garanciánkat könnyen érvényesítheti, alkatrészeket pedig bőven a garanciális időn túl is beszerezheti.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Minden esetben az Ön személyes igényeinek megfelelő, pontos méretek alapján legyártott árnyékolót készítünk.

Hasonló oldalak

Nem találta, amit keresett?

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia
Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia
Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?
Zsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia
Zsaluzia ár

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár
Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton
Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten
Zsaluzia előnyei

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei
Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák
Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs
Zsaluzia működés

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés
Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag
Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluzia Szerelés

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés