Miben segíthetünk?

+36 (70) 942 8375


Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia távirányítóval

Bekötheti okos otthon rendszerbe is.

Vállaljuk elektromos zsaluziák legyártását és felszerelését, amelyet 3-4 héten belül legyártunk. 36 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziáink kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal, páratlan fényszabályozással, modern megjelenéssel és beépíthető zsaluzia motorral rendelkeznek. Pest, Baranya és Balaton egész területén vállaljuk a zsaluziák legyártását és felszerelését.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot a felméréshez.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új zsaluzia legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Elektromos zsaluzia

Ingyenes szállítással és felméréssel

Kiváló minőségű zsaluziákat kínálunk remek ár / érték aránnyal.

Kiváló hang és hőszigetelő

A szerkezet teljesen zárt, ezáltal hatékony hőszigetelés valósul meg az árnyékoló segítségével.

Modern megjelenés

Lenyűgöző modern megjelenés 65, 70, 80 és 90 mm széles lamellákkal , ugyanakkor biztosítja otthonunk kényelmének kialakítását.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján gyártjuk le, személyre szabott módon.

Páratlan fényszabályozás

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. az ön igényeinek megfelelően.

Kiváló ár / érték arány

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező alumínium zsaluziákat kínálunk, amelyekre 1+1 év garanciát vállalunk. 

Automatizálás

Zsaluziánkat rendelheti beépített motorral is, amelyet vezérelhet távirányítóval és kapcsolóval is.

Elektromos zsaluzia

Miért minket válasszon?

Elektromos zsaluzia

Ingyenes kiszállással

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Garanciát vállalunk

A beépítéstől számítót 1 + 1 év garanciát vállalunk zsaluziánkra.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján készítjük el zsaluziáját.

36 év tapasztalat

Több, mint 36 év tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére.

3-4 héten belül elkészülünk

3-4 héten belül elkészítjük új zsaluziáját és felszereljük önnek.

Bármilyen színben

Számtalan szín közül választhatja ki azt a színt, amelyik önnek a leginkább tetszik.

Elektromos zsaluzia

Zsaluzia működése

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Öntartó zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Teljes rendszerű, hőhídmentes kivitelű, különlegesen precíz tokkal, igény esetén integrált szúnyoghálóval ellátott zsaluzia, esztétikus megjelenéssel, az egyszerűbb beépítés miatt kevesebb hibalehetőséggel. Jelenleg ez a zsaluzia képviseli a csúcskategóriát, akár praktikus, csavarmentes rögzítéssel is rendelhető.

Elektromos zsaluzia

Láncos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Az emelőszalagok és döntést végző létrák nélküli rendszer forgatható és összegyűjthető lamellákkal rendelkezik, amelyek a hagyományos zsaluziáknál megszokott működést biztosítják. Lefutósínek rejti a rendszer mozgatását, míg a láncos működtetés biztosítja a mozgató mechanizmust és a zárt állapotban lévő feltolásgátlást.

Elektromos zsaluzia

Szendvicspaneles zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Az esztétikus megjelenés, a hőszigetelés és a működési tulajdonságok terén kiváló megoldásnak számítanak, a lamellái könnyedén terelhetők a rejtett sínben. Ideálisak egy rendkívül látványos lefutó kialakításához, akár a homlokzat vakolása és színezése után is, mivel a falkában csak a vékony, süllyesztett alumínium lefutósín látható.

Elektromos zsaluzia

Standard zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Az összeállítás a helyszínen, alkatrészenként történik, a lefutósíneket távtartós konzolokkal rögzítik a nyílászáróra vagy más fogadófelületre. Ennek eredményeként jelentős fényrés keletkezik a konzolok és a nyílászáró vagy fogadófelület között. Néhány egyedi kivitel vagy beépítés csak ezen rendszereknek alkalmazásával valósítható meg.

Elektromos zsaluzia

Sodronyos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

A zsaluziákat műanyag bevonatú acél sodronnyal is le lehet vezetni. Ilyen kivitel esetén a szerkezet nem rendelkezik öntartó tulajdonsággal, a helyszínen alkatrészenként lesz összeállítva. A lamellák itt nem képesek teljesen egymásra záródni. A sodrony konzolosan van rögzítve a rögzítési felülethez, a szerkezet oldalain jelentős fényrés keletkezik.

Elektromos zsaluzia

Alakos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Ebben az esetben speciális kialakítású zsaluziát hozunk létre, ami nem standard nyílázárókhoz is tud alkalmazkodni. Biztonyos esetekben a lamellák elforgathatók, de nem összegyűjthetők lamellacsomagba, más esetekben összegyűjthetőek, de nem vízszintesek. A típus tervezése egyedi megközelítést igényel.

Elektromos zsaluzia

Zsaluzia lamellák

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

C-lamellás zsaluzia

Legkedvezőbb árú lamella

A C-lamellás zsaluziákat gyakran emlegetjük a klasszikus modellek közé tartozó árnyékolóknak, bár kialakításuk miatt esztétikusabb, jobb megjelenésűek, mint a hagyományos redőnyök. 

Ezeknek a típusoknak csak korlátozott fényzáró hatásuk van, alacsonyabb szélállósággal rendelkeznek a más típusokhoz képest, áruk a legkedvezőbbek a lamellatípusok között.

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

S-lamellás zsaluzia

Arany középút

Az S-lamellás kialakításnak már nagyobb a szélállósága, és alacsonyabb a gyűjtési magassága.

Az S-lamellák segítségével a fény beesési szögét hatékonyabban lehet szabályozni, így alkalmasak a fokozottabb fényzárásra is. Emellett pozitívan hozzájárulnak az épületek hang- és hőszigeteléshez.

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Z-lamellás zsaluzia

Legmagasabb szigetelés

A Z-lamellás kialakítás a zsaluziák csúcsmodelljeinek tekinthető.

Kialakításuknak köszönhetően pontosabb az illeszkedésük, így a legjobban képesek a fényzárásra és a fény beesési szögének szabályozására. Ezáltal a Z-lamellás zsaluzia rendelkezik a legmagasabb hang- és zajszigeteléssel.

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Zsaluziatok rendszerek

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Külső tokos zsaluzia

Utólag is beépíthető típus

A külső tokos zsaluzia egy kiváló kültéri árnyékolási megoldás, amelyet könnyű szerelni és jó ár-érték aránnyal rendelkezik.

Az utólagos telepítés lehetőségét kínálja, és alkalmazható szinte bármilyen nyílászáróhoz. Ennek köszönhetően rugalmasan alkalmazható régebbi vagy új épületeken egyaránt.

A tokos kialakítása azt jelenti, hogy a zsaluzia teljes szerkezete látható marad, de ez a modern színekkel való kombináció révén stílusos kiegészítővé tehető otthonunk külső megjelenésében. A széles színválaszték lehetővé teszi a zsaluzia személyre szabását és az épület stílusához való igazítását.

Elektromos zsaluzia

Homlokzati zsaluzia

Nyílászárótól független beépíthetőség

Amikor sem a vakolható, sem a külső tokos megoldás nem lehetséges, a homlokzati zsaluzia kiváló alternatíva lehet. Ez a modern és esztétikus árnyékoló a már elkészült homlokzathoz rögzül, és bár lehet, hogy kissé robosztusnak tűnik, hatékonysága teljes mértékben versenyképes a más típusokéval.

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag motorizált kivitelben érhető el, de a kényelem nélkülözésével külső hajtókarok is használhatók.

A homlokzati zsaluzia szintén lehetőséget nyújt a hatékony fényszabályozásra, ezáltal segít az épület fény- és hőszigetelésében, azonban a szigetelő képessége elmarad a társaitól.

Elektromos zsaluzia

Vakolható tokos zsaluzia

Épület építéskor beépíthető típus

A vakolható tokos zsaluziát leginkább új építésű vagy hőszigetelési munkálatok során alkalmazzák, mivel a tokot a homlokzatba helyezik, a legtöbb esetben a külső hőszigetelés mögé.

Bár ez a fajta zsaluzia drágább lehet és csak telepítés során érhető el, előnye, hogy a homlokzat síkjába kerülve szinte teljesen eltüntethető. Nyilván ez a zsaluziatípus is ugyanúgy színezhető és alakítható, mint a másik kettő.

A vakolható tokos zsaluzia kiválóan szigetel hang- és hőszigetelési szempontból is. A beépített jellegéből adódóan hatékonyan védi a nyílászárókat a külső környezeti hatásoktól és hozzájárul a belső komfort fenntartásához.

Zsaluzia Szerelés

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés