Miben segíthetünk?

+36 (70) 942 8375


Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia

Ismerje meg a motoros zsaluziát!

Prémium minőség és tökéletes kényelem

Ötvöze a prémium minőséget és a tökéletes kényelem érzését. Vállaljuk új motoros zsaluziájának legyártását és felszerelését. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. 1 + 1 év garanciát vállalunk a motoros zsaluziákra.

Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Motoros zsaluziáját nem csak távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelheti, de beköthető okos otthon rendszerbe is.

Sőt, automatikusan igazíthatja működését a napkeltéhez vagy a napnyugtához is. Zsaluziája igazodik az ön igényeihez. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon mineket és mi örömmel segítünk


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új motoros zsaluzia legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Kiváló minőség és tapasztalat.

Miért minket válasszon?

Több, mint  36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező zsaluziákat kínálunk, amelyekre 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Új zsaluziáját az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján gyártjuk le, személyre szabott módon. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és kérjen tőlünk ajánlatot.

Ingyenes szállítás


Ingyenes felmérés


36+ év tapasztalat


1 + 1 év garancia

A motorizált vagy motoros zsaluzia az egyik legkényelmesebb és legmodernebb megoldás a nyílászárók külső árnyékolásában. Gombnyomással precízen szabályozhatjuk az otthonunkba áramló fény mennyiségét. Az automatizálás további előnyt jelent, mivel kiegészítő szenzorokkal érzékennyé tehetjük az árnyékolót a fényre és a szélre, lehetővé téve a működés időzítését vagy a napszakra való igazítását.

A motoros zsaluzia és az okosotthon rendszerek fejlettebb automatizációja lehetővé teszi otthonunk térképezését a világban, így az árnyékolók automatikusan követik a Nap mozgását. A rendszer a tájolás alapján határozza meg, hogy az ablakok vagy ajtók melyik égtáj felé néznek, és ennek megfelelően az árnyékolók önállóan reagálnak a napmozgásra, például reggel felhúzódnak a napkeltekor, vagy éjszaka lezáródnak a napnyugtával együtt. Ezzel jelentős mértékben hozzájárulhatunk a hűtési és fűtési energia csökkentéséhez, ami nemcsak környezetbarátabbá teszi az otthonunkat, hanem valódi költségoptimalizációt eredményez, pénzt takarítva meg számunkra.

Automatikus fényszabályozás

A motoros zsaluzia precízen, akár teljesen automatikusan szabályozza a fényt, mindig ideálisan állítva a lamellákat.

Okosotthonba integrálható

A motoros zsaluzia akkor tud igazán költséghatékonyan működni, ha okosotthon rendszerbe van kötve.

Automatikus hőszigetelés

A motoros zsaluzia a leghatékonyabb hőszigetelő az árnyékolók között, télen és nyáron egyaránt.

Kényelem

Karosszéke kényelméből vezérelhető motoros zsaluzia egyszerűen működtethető, többféle eszközzel is.

Motoros zsaluzia

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!

+36 (70) 942 8375

Motoros zsaluzia előnyei

Miért célszerű motoros zsaluziát választani?

A motorizált zsaluziák általánosítottan érzékeny rendszereknek tűnhetnek az elektromotor miatt, de a mai változatok megbízhatósága rendkívül magas. Az esetleges működési problémák gyakran külső tényezők, nem pedig a szerkezet hibái miatt merülnek fel.

A kényelem és az automatizálásból fakadó előnyök miatt a motoros zsaluzia a legjobb választás.

A motorizált zsaluzia telepítése könnyedén megvalósítható megfelelő tokszerkezet esetén, és speciális kapcsolóval akár a kanapéról is vezérelhető. A motorizált változatok ugyanazt a sokoldalú mozgathatóságot kínálják, mint a manuális változatok.

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia kényelme

Nem kell érvelünk amellett, amikor a hajtókaros megoldással szemben egy gombnyomással hangtalanul tudjuk vezérelni a zsaluziát.

Automatizálható zsaluzia

Az automatizálással az épületet optimális hőmérsékleten tudjuk tartani, így jelentős hűtési- és fűtési energiát tudunk megtakarítani.

Motoros zsaluzia működtetése

Hogyan működik a motoros zsaluzia?

A zsaluzia motorjának elhelyezése a felfogató sínbe történik, ahol homogén, zárt rendszert alkot az árnyékolóval. A motoros zsaluziánk működtetése számos kényelmes opcióval lehetséges, fali kapcsolóval, távvezérlővel vagy mobilalkalmazásokkal is működtethetjük.

A fali kapcsoló pontosan úgy fest, mint egy hagyományos fali kapcsoló, de nincs szükség tápvezeték kiépítésére. A távvezérlőknél időprogramos kivitel is elérhető, a többcsatornás távvezérlők lehetőséget biztosítanak a zsaluziák együttes vezérlésére is egy közös csatornán keresztül, így a csatornaszámoknak megfelelő árnyékolót könnyedén mozgathatjuk.

Az időprogramos kivitelű távvezérlők lehetővé teszik a zsaluzia teljesen automatikus működését, előre beállított időpontok alapján. Speciális távvezérlők billentőfunkcióval is rendelkezésre állnak, ami lehetővé teszi a lamellák dőlésszögének egyszerű és kényelmes beállítását, így szabályozva a beáramló fény mennyiségét.

Az automatizálási lehetőségekkel a zsaluziát beállíthatjuk előre meghatározott időpontokban vagy környezeti szenzorok alapján. Az okos otthonokba integrálva a zsaluzia működése más házimozgásokkal is összekapcsolható, például a fűtéssel vagy a világítással.

Motoros zsaluzia

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!

+36 (70) 942 8375

Zsaluzia automatizálás

Automatizálással a jobb hőszigetelésért

A motoros zsaluzia esetében az automatizálás rendkívüli előnyt jelent, és ma már Magyarországon is számos okos megoldással kombinálható. Az automatizáció lehetőséget teremt arra, hogy a zsaluziát előre beállított időpontokban automatikusan kinyissa vagy becsukja, és ez az automatikus működés nemcsak programozott időpontok alapján, hanem különböző szenzorokhoz kapcsolódva is megvalósulhat. A fény- vagy szélérzékelők felszerelésével például a zsaluzia érzékennyé válik a környezeti változásokra, lehetővé téve például, hogy erős szél vagy vihar esetén a lamellák azonnal záródjanak, így védelmet nyújtva a nyílászáróknak és az otthonnak az esetleges károk ellen.

Motoros zsaluzia

Zsaluzia időzített működése

Rugalmasan telepíthető, így alkalmas utólagosan történő felszerelésre, anélkül, hogy jelentős átalakításokat igényelne.

Működés  ház hőmérséklete alapján

A külső tokos zsaluzia általában költséghatékony megoldásnak számít az ár-érték arány tekintetében.

Az automatizált motoros zsaluzia integrálható okos otthonrendszerekbe is, így működése összekapcsolható például a fűtéssel vagy a világítással. Ennek köszönhetően beállítható, hogy a villany felkapcsolásakor automatikusan záródjon a zsaluzia, vagy azonnal engedje be a napfényt, amikor hazaérkezünk a munkából.

Okosrendszerek esetében az is megvalósítható, hogy a klímák helyett a zsaluziák árnyékolással kezdjék el az épület hűtését, vagy, hogy a napnyugta után a zsaluziák automatikusan zárjanak, hogy az épület fűtéséhez kevesebb energiára legyen szükség.

Mindenki otthon van.

Jelenlét szimuláció funkció az automata zsaluziavezérlés rendszerének hasznos lehetőségeként szolgál otthonunk biztonsága szempontjából. Amikor hosszabb időre elhagyjuk az otthonunkat, a jelenlét szimuláció funkcióval az épületben előre programozott aktivitásokat generál. Ez a funkció időszakonként felkapcsolja az egyes helyiségek világításait, életszerű helyzeteket szimulálva állítja be a zsaluziákat. Ezáltal külső szemlélők számára úgy tűnik, mintha otthonunkban folyamatosan zajlana az élet, még akkor is, ha mi éppen nem vagyunk otthon. A központi rendszer árnyékolóinak vezérlésével könnyedén hozzárendelhetünk más automatizált funkciókat is azokhoz, így a rendszer rugalmasan alkalmazkodik az új igényekhez, és a felhasználónak nem kell komolyabb munkálatokat végeznie.

Égtáj szerinti fényzárás

Amennyiben nincs előre beállított időpont vagy más feltétel a vezérléshez, a központi kezelőn keresztül képesek vagyunk manuálisan irányítani az árnyékolókat távolról, anélkül, hogy fizikailag otthon kellene lennünk, azonban ha az okosotthon rendszerek komolyabb automatizációja lehetővé teszi az otthonunk világának térképezését a világban, így az árnyékolók képesek automatikusan követni a Nap mozgását. A rendszer számára a tájolás megadása lehetőséget teremt arra, hogy az ablakok vagy ajtók melyik égtáj felé néznek, és ennek alapján az árnyékolók önállóan reagálnak a napmozgásra, például reggel felhúzódnak a napkeltekor, vagy éjszaka lezáródnak a napnyugtával együtt.

Motoros zsaluzia

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!

+36 (70) 942 8375

Nem működik a zsaluzia motor?

Mi a teendő, amikor nem működik a motoros zsaluzia?

Amennyiben a zsaluzia motorja nem működik megfelelően, több lépést tehetünk annak érdekében, hogy az okokat felderítsük és elhárítsuk.

Először is, fontos ellenőrizni az áramellátást. Bizonyosodjunk meg arról, hogy nincs áramszünet, és ne keletkezett zárlat a rendszerben. Az is előfordulhat, hogy a zsaluzia motorja lekapcsolta valamelyik biztosítékot, így érdemes a biztosítékos szekrényben ellenőrizni, és szükség esetén az automata visszakapcsolásával újra áram alá helyezni a szerkezetet. Ha a biztosíték rendszeres lekapcsolása problémát okoz, szakember segítségét kérhetjük, mivel zárlat lehet a rendszerben, ami súlyosabb problémákat is okozhat.

A távirányító elemek ellenőrzése is fontos lépés. Amennyiben a távirányító nem reagál, érdemes az elemeket kicserélni, mivel gyakran ez oldja a problémát.

Az árnyékoló működését akadályok is befolyásolhatják. Ellenőrizzük, hogy nincs-e fizikai akadály az árnyékoló útjában. Időjárási tényezők, például vihar vagy széltépés, valamint külső tárgyak okozhatnak problémát. Tisztítsuk meg az esetleges akadályokat, majd próbáljuk újra a működtetést. A zsaluzia tisztítása is ajánlott, mivel a por és a kosz lerakódása hosszabb távon is működési nehézségeket okozhat.

Végül, érdemes figyelmet fordítani a túlmelegedésre is. A motorizált zsaluziákban található motorok kis teljesítményűek lehetnek, és gyakori működtetés esetén túlmelegedhetnek. Ebben az esetben a motorban elhelyezett biztonsági kapcsoló leállítja a működést, hogy megelőzze a túlmelegedést. Amennyiben ez történik, várjunk, amíg a motor lehűl, majd az árnyékoló ismét működőképes lesz.

Kiváló minőség, 36 éves tapasztalat.

Miért minket válasszon?

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket!

Tanácsadás

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Hívjon minket és örömmel megválaszoljuk.

Felmérés

Cégünk ingyenes felméréssel várja leendő ügyfeleit az egész ország területén.

Gyártás

Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor 3-4 héten belül beszereljük új alumínium zsaluziáját.

Beépítés

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött csak is kiváló és igényes beépítésre számíthat tőlünk.

Rólunk

Válassza a minőséget és a szakértelmet!

Díjmentes kiszállással, ingyenes ajánlattal és kiváló minőségű termékekkel várjuk Önt. Ügyfélszolgálatunkon szakemberek várják hívását, akik örömmel megválaszolják a felmerült kérdéseit. Ha tőlünk rendel, biztos lehet abban, hogy az ajánlatban szereplő ár FIX és a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.

A bevásárlóközpontokban kapható árnyékolók minősége össze sem hasonlítható azokkal, amelyeket mi kínálunk. A mi árnyékolóink strapabíróak, és hosszan megőrzik esztétikus megjelenésüket. Ráadásul a mi garanciánkat könnyen érvényesítheti, alkatrészeket pedig bőven a garanciális időn túl is beszerezheti.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Minden esetben az Ön személyes igényeinek megfelelő, pontos méretek alapján legyártott árnyékolót készítünk.

Hasonló oldalak

Nem találta, amit keresett?

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia
Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia
Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?
Zsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia
Zsaluzia ár

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár
Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton
Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten
Zsaluzia előnyei

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei
Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák
Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs
Zsaluzia működés

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés
Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag
Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluzia Szerelés

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés