Zsaluzia szerelés

Zsaluzia szerelés

Motoros és hajtókaros alumínium zsaluzia


Prémium zsaluzia rendszerek, megfizethető áron.

Esztétikus, könnyen kezelhető árnyékoló.

Prémium minőségű árnyékoló

Zsaluzia előnyei

Modern árnyékoló, mozgatható, alumínium lamellákkal. Igényes és időálló megoldás az árnyékolásra.

Kiváló hang és hőszigetelő

A szerkezet teljesen zárt, ezáltal hatékony hőszigetelés valósul meg az árnyékoló segítségével.

Modern megjelenés

Lenyűgöző modern megjelenés 65, 70, 80 és 90 mm széles lamellákkal , ugyanakkor biztosítja otthonunk kényelmének kialakítását.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján gyártjuk le, személyre szabott módon.

Páratlan fényszabályozás

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. az ön igényeinek megfelelően.

Kiváló ár / érték arány

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező alumínium zsaluziákat kínálunk, amelyekre 1+1 év garanciát vállalunk. 

Automatizálás

Zsaluziánkat rendelheti beépített motorral is, amelyet vezérelhet távirányítóval és kapcsolóval is.

Zsaluzia szerelés

Kiváló minőség, sok éves tapasztalat!

Miért minket válasszon?

Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és segítünk.

Ingyenes kiszállással

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Garanciát vállalunk

A beépítéstől számítót 1 + 1 év garanciát vállalunk zsaluziánkra.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján készítjük el zsaluziáját.

36 év tapasztalat

Több, mint 36 év tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére.

3-4 héten belül elkészülünk

3-4 héten belül elkészítjük új zsaluziáját és felszereljük önnek.

Bármilyen színben

Számtalan szín közül választhatja ki azt a színt, amelyik önnek a leginkább tetszik.

Zsaluzia szerelés

Zsaluzia működése

Melyik típusú zsaluzia a legjobb Önnek?

A zsalúziákat hat fő csoportba sorolhatjuk, mindegyik kategóriát egyedi tulajdonságok és előnyök jellemzik. Ahhoz, hogy a legjobbat tudja választani, összefoglaltuk a különböző zsaluzia típusokat működésük szerint.

Zsaluzia szerelés

Öntartó zsaluzia

Új generációs zsaluzia

Teljes rendszerű, hőhídmentes kivitelű, különlegesen precíz tokkal, igény esetén integrált szúnyoghálóval ellátott zsaluzia, esztétikus megjelenéssel, az egyszerűbb beépítés miatt kevesebb hibalehetőséggel. Jelenleg ez a zsaluzia képviseli a csúcskategóriát, akár praktikus, csavarmentes rögzítéssel is rendelhető.

Zsaluzia szerelés

Láncos zsaluzia

Láncos mechanizmus

Az emelőszalagok és döntést végző létrák nélküli rendszer forgatható és összegyűjthető lamellákkal rendelkezik, amelyek a hagyományos zsaluziáknál megszokott működést biztosítják. Lefutósínek rejti a rendszer mozgatását, míg a láncos működtetés biztosítja a mozgató mechanizmust és a zárt állapotban lévő feltolásgátlást.

Zsaluzia szerelés

Szendvicspaneles zsaluzia

Különlegesen modern megjelenés

Az esztétikus megjelenés, a hőszigetelés és a működési tulajdonságok terén kiváló megoldásnak számítanak, a lamellái könnyedén terelhetők a rejtett sínben. Ideálisak egy rendkívül látványos lefutó kialakításához, akár a homlokzat vakolása és színezése után is, mivel a falkában csak a vékony, süllyesztett alumínium lefutósín látható.

Zsaluzia szerelés

Standard zsaluzia

Hagyományos zsaluzia

Az összeállítás a helyszínen, alkatrészenként történik, a lefutósíneket távtartós konzolokkal rögzítik a nyílászáróra vagy más fogadófelületre. Ennek eredményeként jelentős fényrés keletkezik a konzolok és a nyílászáró vagy fogadófelület között. Néhány egyedi kivitel vagy beépítés csak ezen rendszereknek alkalmazásával valósítható meg.

Zsaluzia szerelés

Sodronyos zsaluzia

Legolcsóbb zsaluziánk

A zsaluziákat műanyag bevonatú acél sodronnyal is le lehet vezetni. Ilyen kivitel esetén a szerkezet nem rendelkezik öntartó tulajdonsággal, a helyszínen alkatrészenként lesz összeállítva. A lamellák itt nem képesek teljesen egymásra záródni. A sodrony konzolosan van rögzítve a rögzítési felülethez, a szerkezet oldalain jelentős fényrés keletkezik.

Zsaluzia szerelés

Alakos zsaluzia

Különleges nyílászárókhoz

Ebben az esetben speciális kialakítású zsaluziát hozunk létre, ami nem standard nyílázárókhoz is tud alkalmazkodni. Biztonyos esetekben a lamellák elforgathatók, de nem összegyűjthetők lamellacsomagba, más esetekben összegyűjthetőek, de nem vízszintesek. A típus tervezése egyedi megközelítést igényel.

Zsaluzia szerelés

Zsaluzia lamellák

Hogyan válasszunk a zsaluzia lamellák közül?

A C-lamellás zsaluzia klasszikus, kedvező ár-érték arányú megoldást nyújt, az S-lamellás típus már jobb szélállóságot és fokozottabb fényvezérlést kínál, és a Z-lamellás zsaluzia pedig a csúcstechnológiát képviseli a pontos illeszkedésével, kivételes fényzáró és zajszigetelő tulajdonságaival, valamint modern, esztétikus megjelenésével.

Zsaluzia szerelés

C-lamellás zsaluzia

Legkedvezőbb árú lamella

A C-lamellás zsaluziákat gyakran emlegetjük a klasszikus modellek közé tartozó árnyékolóknak, bár kialakításuk miatt esztétikusabb, jobb megjelenésűek, mint a hagyományos redőnyök. 

Ezeknek a típusoknak csak korlátozott fényzáró hatásuk van, alacsonyabb szélállósággal rendelkeznek a más típusokhoz képest, áruk a legkedvezőbbek a lamellatípusok között.

Zsaluzia szerelés

S-lamellás zsaluzia

Arany középút

Az S-lamellás kialakításnak már nagyobb a szélállósága, és alacsonyabb a gyűjtési magassága.

Az S-lamellák segítségével a fény beesési szögét hatékonyabban lehet szabályozni, így alkalmasak a fokozottabb fényzárásra is. Emellett pozitívan hozzájárulnak az épületek hang- és hőszigeteléshez.

Zsaluzia szerelés

Z-lamellás zsaluzia

Legmagasabb szigetelés

A Z-lamellás kialakítás a zsaluziák csúcsmodelljeinek tekinthető.

Kialakításuknak köszönhetően pontosabb az illeszkedésük, így a legjobban képesek a fényzárásra és a fény beesési szögének szabályozására. Ezáltal a Z-lamellás zsaluzia rendelkezik a legmagasabb hang- és zajszigeteléssel.

Zsaluzia szerelés

Zsaluzia tok

Hogyan válasszunk a zsaluzia lamellák közül?

A zsaluzia tokok három fő típusa közötti különbségek a beépítési lehetőségekben rejlenek. A külső tokos zsaluzia utólag is beépíthető, a vakolható zsaluzia épületépítéskor alkalmazható, míg a homlokzati zsaluzia  nyílászárótól független megoldást kínál.

Zsaluzia szerelés

Külső tokos zsaluzia

Utólag is beépíthető típus

A külső tokos zsaluzia egy kiváló kültéri árnyékolási megoldás, amelyet könnyű szerelni és jó ár-érték aránnyal rendelkezik.

Az utólagos telepítés lehetőségét kínálja, és alkalmazható szinte bármilyen nyílászáróhoz. Ennek köszönhetően rugalmasan alkalmazható régebbi vagy új épületeken egyaránt.

A tokos kialakítása azt jelenti, hogy a zsaluzia teljes szerkezete látható marad, de ez a modern színekkel való kombináció révén stílusos kiegészítővé tehető otthonunk külső megjelenésében. A széles színválaszték lehetővé teszi a zsaluzia személyre szabását és az épület stílusához való igazítását.

Zsaluzia szerelés

Homlokzati zsaluzia

Nyílászárótól független beépíthetőség

Amikor sem a vakolható, sem a külső tokos megoldás nem lehetséges, a homlokzati zsaluzia kiváló alternatíva lehet. Ez a modern és esztétikus árnyékoló a már elkészült homlokzathoz rögzül, és bár lehet, hogy kissé robosztusnak tűnik, hatékonysága teljes mértékben versenyképes a más típusokéval.

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag motorizált kivitelben érhető el, de a kényelem nélkülözésével külső hajtókarok is használhatók.

A homlokzati zsaluzia szintén lehetőséget nyújt a hatékony fényszabályozásra, ezáltal segít az épület fény- és hőszigetelésében, azonban a szigetelő képessége elmarad a társaitól.

Zsaluzia szerelés

Vakolható tokos zsaluzia

Épület építéskor beépíthető típus

A vakolható tokos zsaluziát leginkább új építésű vagy hőszigetelési munkálatok során alkalmazzák, mivel a tokot a homlokzatba helyezik, a legtöbb esetben a külső hőszigetelés mögé.

Bár ez a fajta zsaluzia drágább lehet és csak telepítés során érhető el, előnye, hogy a homlokzat síkjába kerülve szinte teljesen eltüntethető. Nyilván ez a zsaluziatípus is ugyanúgy színezhető és alakítható, mint a másik kettő.

A vakolható tokos zsaluzia kiválóan szigetel hang- és hőszigetelési szempontból is. A beépített jellegéből adódóan hatékonyan védi a nyílászárókat a külső környezeti hatásoktól és hozzájárul a belső komfort fenntartásához.

Rólunk

Válassza a minőséget és a szakértelmet!

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Minden esetben az Ön személyes igényeinek megfelelő, pontos méretek alapján legyártott árnyékolót készítünk.

Díjmentes kiszállással, ingyenes ajánlattal és kiváló minőségű termékekkel várjuk Önt. Ügyfélszolgálatunkon szakemberek várják hívását, akik örömmel megválaszolják a felmerült kérdéseit. Ha tőlünk rendel, biztos lehet abban, hogy az ajánlatban szereplő ár FIX és a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.

A bevásárlóközpontokban kapható árnyékolók minősége össze sem hasonlítható azokkal, amelyeket mi kínálunk. A mi árnyékolóink strapabíróak, és hosszan megőrzik esztétikus megjelenésüket. Ráadásul a mi garanciánkat könnyen érvényesítheti, alkatrészeket pedig bőven a garanciális időn túl is beszerezheti.

Inkább szakemberünkkel egyeztetne?

Hívjon minket, örömmel segítünk!

+36 (70) 942 8375

Hasonló oldalak

Nem találta, amit keresett?

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia

Elektromos zsaluzia - Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező motoros zsaluziákat kínálunk, amelyeket távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet

Elektromos zsaluzia
Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia

Motoros zsaluzia a tökéletes árnyékolást és a kiváló kényelmet egyesíti. Vezérelheti távirányítóval vagy kapcsolóval. Motoros zsaluziára 1+1 év garanciát adunk.

Motoros zsaluzia
Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?

Redőny vagy zsaluzia? Ismerje meg az alumínium zsaluziákat, amelyeket kiváló ár / érték aránnyal kínálunk. Ingyenes szállítással és felméréssel várjuk önt.

Redőny vagy zsaluzia?
Zsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia

Zsaluzia szeméylre szabott gyártását és felszerelését vállaljuk ingyenes kiszállással és felméréssel. Zsaluziánkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Zsaluzia
Zsaluzia ár

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár

Zsaluzia ár több szempont alapján alakul. Zsaluziát az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Kérjen ajánlatot a pontos ár megismeréséhez.

Zsaluzia ár
Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton

Zsaluzia Balaton - Balaton és környékén vállaljuk új zsaluzia gyártását és beszerelését. Ingyenes szállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluzia Balaton
Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten

Zsaluzia Budapesten - Vállaljuk Budapest és környékén zsaluzia gyártását és felszerelését személyre szabott módon. Ingyenes szállítással és tanácsadással. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Zsaluzia Budapesten
Zsaluzia előnyei

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei

Ismerje meg a zsaluzia előnyeit. Modern, esztétikus, páratlan fényszabályozás, kiváló minőség és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Tudjon meg többet róla.

Zsaluzia előnyei
Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák

Zsaluzia lamellák széles választékával várjuk önnöket. Ismerje meg a C-lamella, z-lamella és s-lamella előnyeit és működésüket. Tudjon meg többet róluk.

Zsaluzia lamellák
Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs

Zsaluzia Pécs - Vállaljuk zsaluziák személyre szabott gyártását és felszerelését ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással Pécsen és környékén.. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Zsaluzia Pécs
Zsaluzia működés

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés

Ismerje meg a zsaluzia működését. Öntartó, láncos, szendvicspaneles, standard, sodronyos és alakos zsaluizákról minden, amit érdemes tudni róluk.

Zsaluzia működés
Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag

Zsaluzia utólag - Vállaljuk zsaluziák utólagos beszerelését ingyenes szállítással és felméréssel. Több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk.

Zsaluzia utólag
Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluziatok rendszerekről tudjon meg mindent, amit csak lehet. Vakolható, ráépíthető és külsőtokos zsaluziatok rendszerek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Zsaluziatok rendszerek

Zsaluzia Szerelés

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés